Brengt klassieke muziek dichterbij, Creatief in organisatie & productie

Madonnari Festival

@ Ma 29 Juli 2019

Madonnari Festival

Het Madonnari Festival: de stad Delft is per september 2019 weer een festival rijker.

Het Madonnari Festival

Straattekeningen in 2D en 3D met schilderijen van Pieter de Hooch 'In the Picture'. Het 'moeder en kind' thema uit de schilderijen zal op een speciale manier belicht worden.

Elf tekeningen van 4 - 45 m 2, worden 'neergelegd' van 9 tot en met 13 september 2019 in de binnenstad van Delft. Kunstenaar Leon Keer (in Delft bekend, vanwege de 3D tekening van het 'Straatje van Vermeer' behoort weer tot het deelnemersveld. Tijdens het Madonnari Festival, zijn naast Keer, nog 10 kunstenaars/ Madonnari actief.

Vanaf 14 september wordt de festivalroute in Delft voor publiek opengesteld. Maar in de week hier aan voorafgaand, kan het publiek getuige zijn van het boeiende maakproces van 2D en 3D straattekeningen.

Ook is er brede randprogrammering, waar inwoners van Delft hun medewerking aan verlenen. Leerlingen uit het PO, zangkoren, dichters, 'moeder en kind' stellen zijn betrokken'

Meer informatie volgt. Volg het Madonnari Festival: https://www.facebook.com/streetpaintingdelft

Muziekburo Maree & Stichting DelftsPeil initiatief nemers festival 


0 reactie(s)


Naam

E-mailadres

Website

Bericht

 

Bevestigingscode * Bevestigingscode >

 
Typ de beveiligingscode uit het plaatje over, deze is niet hoofdletter gevoelig en bestaat uit alleen cijfers en letters. Klik op de code om te vernieuwen.


Nieuws overzicht