Brengt klassieke muziek dichterbij, Creatief in organisatie & productie

De Herfstsalon in Museum Paul Tetar van Elven Delft & Het Dostojevski Kwartet op 7 december a.s.. UITVERKOCHT PER 3 DECEMBER!!

Dit concert wordt verplaatst naar woensdag (!) 17 januari 2018 (wegens persoonlijke omstandigheden bij de musici)

 Delft: Het museum Paul Tetar presenteert voor het derde achtereenvolgende jaar de concertserie ‘Herfstsalon’. Deze editie staat in het teken van concerten door jonge Nederlandse talentvolle strijkkwartetten. Het Dostojevski Kwartet sluit de serie af op donderdag 7 december a.s..

 De vier getalenteerde dames van het Dostojevski Kwartet zijn allen afzonderlijk prijswinnaars van het toonaangevende Prinses Christina Concours en spelen sinds 2014 als kwartet samen. Misschien heeft u ze al horen schitteren bij Paul Witteman of bij Opium op radio 4. Het kwartet speelt zich letterlijk in ‘the picture’  en is als strijkkwartet vanaf het najaar 2016 uitgenodigd om te studeren aan de Nederlandse Strijkkwartetacademie.

 In de sfeervolle ‘paarse concertkamer’ van het museum klinkt natuurlijk muziek uit de romantiek en wel van F. Schubert - Quartettsatz en van J. Brahms - Strijkkwartet no.2. Na de pauze staan er twee werken van de componist Schnittke op de lessenaar, te weten de ‘Canon in memoriam Igor Stravinsky’ en het  Strijkkwartet no.3.

De herfstsalon is van 20:15 – ca. 22:00 uur. Informatie over het reserveren van kaarten is te vinden op de website van het museum Paul Tetar van Elven in Delft. Belangrijk: De Herfstsalon vindt plaats als er tenminste 25 reserveringen geregistreerd staan! Stel u vrienden hiervan op de hoogte of nog beter; neem uw vrienden mee…….gezellig!

 //////////////////////////////////////////////////////

Locatie: Museum Paul Tetar van Elven Koornmarkt 67 Delft

Datum Herfstsalon:  7 december Dostojevski Kwartet

Aanvang: 20:15 :22:00  uur

Zaal open: 19.45 uur

Toegang: € 17,50 (per salon)

Info & Reserveren: www.tetar.nl

Entrée: € 17,50

Betaling: Via pinnen of contante betaling aan de zaal of via overboeking: NL59 INGB 0000 5336 22  

  Komt u ook? Belangrijk: Deze concerten gaat door als er tenminste 25 bezoekers gereserveerd hebben, dus schroom niet om ook uw vrienden en mogelijk andere belangstellenden op deze Herfstsalon te attenderen.